MAISKIS & LOISKIS

Maiskis & Loiskis!


Aurinko paistaa, ruoho vihertää – ja pingviini polskii jättimäisessä teekupissa… Tervetuloa klovnin teekutsuille, jotka ovat täynnä yllättäviä käänteitä! Teetä nautiskellessa aika tuntuu joskus pysähtyvän. Klovnin kesteillä aika sen sijaan rientää ja vuodenajat vaihtuvat huimaa vauhtia. Kevät! Kesä! Syksy! Talvi! Oli vuodenaika mikä tahansa, siemaus teekupista maistuu aina yhtä ihanalta ystävän seurassa...

Leikkisä esitys kertoo muutoksiin sopeutumisesta ja ylistää kykyä nauttia elämän pienistä iloista – kuten kupillisesta teetä. “MAISKIS & LOISKIS” vie katsojan omaan hilpeään mielikuvitusmaailmaansa, jossa paita on ommeltu nurmikosta ja teekuppi on uima-altaan kokoinen. Näytelmän erikoisuutena ovat myös eri puolilta lavastetta ilmestyvät veijarimaiset pingviini-nuket, klovnin ja teen ystävät.

“MAISKIS & LOISKIS” hyödyntää klovnerian ja nukketeatterin ilmaisukeinoja. Tarina kerrotaan lähes sanattomasti, liikkeen sekä musiikin avulla. Näytelmä sopii mainiosti kaikenkielisille katsojille. Saisiko siis olla suloisen hilpeä siemaus klovniteetä?

Tekijät haluavat kiittää Suomen Kulttuurirahastoa, jolta on saatu tukea esityksen toteuttamiseen.

Pingviinit

Hinta- ja tekniset tiedot