AJANKOHTAISTAOhjelmistoomme on tulossa kaksi uutta, lapsille ja nuorille suunnattua näytelmää:
”HA- HA- HALTIJA!” sekä ”SWEET DREAMS”.

HA, HA , HALTIJA!


Esitys kertoo hassusta klovni-haltijattaresta, jonka unelmana on kukkien taikominen. Mutta mitä tapahtuu, kun loitsut unohtuvat ja taikasauva hajoaa? Taika alkaakin temppuilla ja kommellukset seuraavat toisiaan!


“HA, HA , HALTIJA!”-esitys tarjoaa tuoreen näkökulman perinteisiin haltijatarsatuihin. Näytelmässä hyödynnetään klovneriaa, nukketeatteria ja taikatemppuja. Tarina kerrotaan lähes sanattomasti, liikkeen sekä musiikin avulla.

Näytelmä sopii kaikenikäisille ja kaikenkielisille katsojille – myös pieniin tiloihin!

SWEET DREAMS


Hämärästi valaistulla kadulla laahustaa kulkukoiramainen klovnietsivä. Hän selvittää karkkeihin liittyvää rikosvyyhtiä. Kuka onkaan salaperäinen ”makeismurhaaja”, joka jättää uhreilleen hyvän maun suuhun ja hymyn huulille? Ja mikä tärkeintä: pystyykö klovnietsivä itse vastustamaan löytämiensä namujen houkutusta?


”SWEET DREAMS” -näytelmän aiheena on makeisriippuvuus. Näytelmän keskeinen hahmo on sympatiaa herättävä, karkkia rakastava klovnietsivä. Esitys leikittelee lämpimän humoristisesti jännityselokuville tyypillisillä elementeillä - sade, katulamppujen valaisemat kadut, yllättävät käänteet tarinassa...

”SWEET DREAMS”-esitys sopii yli 7-vuotiaille katsojille.