Hölmöläisten hommaa!

Lämminhenkinen tarina mielikuvituksen voimasta.

Two fools and snail

Talon rakennus voi olla "hölmöläisten hommaa" - ainakin, jos asialla on riemastuttava parivaljakko, Jouko ja Kauno. He päättävät pystyttää mökin, mutta kommellukset seuraavat toisiaan. Lannistumattomille ystävyksille epäonnistumiset ovat kuitenkin vain ponnahduslauta uusiin keksintöihin. Talosta tulee aivan erilainen kuin oli suunniteltu - mutta Joukon ja Kaunon mielestä todella hieno ja aivan heidän näköisensä!

"HÖLMÖLÄISTEN HOMMAA"-esityksen inspiraationlähteenä ovat suomalaisten rakastamat hölmöläissadut sekä vanhojen mykkäelokuvien valloittava maailma. Nukketeatteria ja klovneriaa yhdistävä näytelmä esittää tunnetuimpien hölmöläistarinoiden ideat uudessa muodossa, sanattoman liikeilmaisun avulla. Esitys sopii mainiosti kaikenkielisille katsojille.

Tarinasta ei puutu vauhtia, eikä yllätyksistä ole tingitty! Lavaste-erikoisuutena on puista ja tuohesta koottava "hölmöläistalo", jonka valmistumista yleisö pääsee seuraamaan näytelmän aikana.

"HÖLMÖLÄISTEN HOMMAA" on kunnianosoitus leikkisyydelle. Leikissä on hyväksyttyä epäonnistua, kokeilla ja kysyä: ”Mitä jos?” Tätä kautta voi syntyä jotain aivan ennennäkemätöntä, kuten uusi mielikuvituksellinen mökki hölmöläiskylään...

Tekijät haluavat kiittää Niilo Helanderin säätiötä, jolta on saatu tukea esityksen toteuttamiseen.

Two fools

  Lisätietoja esityksestä

 • Kohderyhmä:

  Esitys sopii yli 3-vuotiaille.

 • Tilavaatimukset:

  Esitystilan koko min. 3 m x 3 m. Näytelmä soveltuu ulkoesiintymiseen (säävaraus).

 • Yleisömäärä:

  Maks. 100 katsojaa / näytös.

 • Esityksen kesto:

  n. 30 minuuttia.

 • Esitysajankohta:

  Sopimuksen mukaan, myös aamupäivät.

 • Esityksen pystytys:

  Pystytys 1 tunti 15 minuuttia, purku 45 minuuttia

 • Hinta:

  tiedustelut info@nukketeatteri-annos.com tai p. 040-589 2272